SOLAR on laadukkaiden ja korkealuokkaisten sälekaihtimien ja irtoristikoiden sekä Suomen kattavimman hyönteissuojavalikoiman laatumerkki. Solar Kaihdin Ky kehittää aktiivisesti uusia ideoita ja tuotteita, jotta kesä olisi aurinkoisen mukava niin sisällä kuin ulkona.

SOLAR-sälekaihtimet kuuluvat moderniin ikkunaan, mutta sulautuvat sen huomaamattomaksi osaksi.

SOLAR-hyönteissuojat antavat kesätuulen kulkea, mutta pitävät pörriäiset pihalla. SOLAR-hyönteissuojat ovat kestäviä, mukavia, turvallisia ja erittäin helppoja asentaa.

SOLAR-ristikot on kehitetty kestäviksi ja näyttäviksi ja ne on erittäin helppo kiinnittää ja irrottaa.

SOLAR-kehäristikko sopii käytettäväksi niin uudisrakennusten puualumiini-ikkunoissa kuin myös saneerauskohteiden perinneikkunoissa.

SOLAR – love the sun.

EDUSTAMME SEURAAVIA PÄÄMIEHIÄ:

 

plisee duette teksti

  • AO10
  • BB10
  • BB20
  • BB24
  • SOLAR_DUETTE_ja_PLISEE_kankaiden_erot
  • ikkuna4

     
   

 

   

 

 solarslogan    SOLAR
   

Laadukkaiden ja korkealuokkaisten sälekaihtimien ja irtoristikoiden sekä Suomen kattavimman hyönteissuojavalikoiman laatumerkki. Solar Kaihdin Ky kehittää aktiivisesti uusia ideoita ja tuotteita, jotta kesä olisi aurinkoisen mukava niin sisällä kuin ulkona.

 pedlux    KISKOJÄRJESTELMÄT
   

Pedeluxin  kiskovalikoimassa on eri käyttötarkoituksiin sopivia kiskoja tarvikkeineen. Saatavissa on 1-5 uraiset kiskot, etulevylliset 1-2 uraiset kiskot, punosvetokiskot, sähkökäyttöiset kiskot, väliverhokiskot ja raskaille verhoille sopivat kiskot.

Useampi kiskomalli voidaan taivuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kiskot on valmistettu puristetusta alumiinista ja pintakäsittelyn vaihtoehdot ovat polttomaalaus tai anodisointi. Polttomaalattujen kiskojen vakioväri on valkoinen ja musta tuotekorttien mukaan. Tilauksesta mikä tahansa RAL-väri.

 puukaihdin   KITEEN PUUKAIHDIN
   

Kiteen Puukaihdin Oy:n valikoimissa on myös erityisesti saunaan ja kosteisiin tiloihin soveltuva sälemateriaali: lämpökäsitelty koivu, 25 mm, 35 mm ja 50mm. Vakiovärejä on seitsemän - lisäksi myös värimallien mukaan tehtyjä erikoissävyjä!

     
   

MUUT TUOTTEET

Lisäksi toimitamme eri toimittajilta pystylamellit, pimennyverhot sekä eri säleleveydellä olevat sälekaihtimet (16, 35, 50 mm)

     

Sälekaihtimet


SOLAR handy -sälekaihdin on markkinoiden eniten myyty integroitu sälekaihdin. Sen mekanismi on kokonaan ikkunan puitteen takana näkymättömissä, eikä puitteen pinnassa ole kuin kaksi nuppia: toinen kääntöä, toinen nostoa varten. 
SOLAR handy -sälekaihtimista on kehitetty monta eri tyyppiä markkinoilla olevien lukuisten eri ikkunatyyppien vuoksi. 
SOLAR -sälekaihtimen saa sovitettua mihin tahansa ikkunaan: kiinteisiin ikkunoihin saa pintasälekaihtimet, oviin vaijeriohjatut ovikaihtimet tai erikoisesti oviin tarkoitetun handy TOP -mallin.

Ikkunan ei tarvitse olla suorakulmainen sälekaihdinta varten. Myös vinoihin, kaareviin ja pyöreisiin ikkunohin saa sälekaihtimet.

Katso lisää tietoa SOLAR -sälekaihtimista galleria-sivulta!

SOLAR-tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Solar- sälekaihtimilla on 5 vuoden täystakuu

Toimitusnopeus: Kaikkien vakiosälekaihtimien toimitusaika on seitsämän työpäivää.

Solar Handy-sälekaihtimelle CE-merkki ainoana markkinoilla

Solar Handy saa CE-merkinnän ainoana sälekaihtimena markkinoilla.

Solar Handy -sälekaihtimelle on tehty kevään 2012 aikana mittavat testit tuotestandardin EN 13120 vaatimusten mukaisesti. Testeihin kuului mm. käyttövoima, kestävyys, korroosio sekä monia muita tekijöitä. Solar handy ylitti standardin vaatimukset kirkkaasti.

SOLAR Handy on ylivoimaisesti markkinoiden kätevin kaihdin.

- mekanismi puitteen takana piilossa - kaihdin auki/kiinni vain nuppia kiertämällä - nuppien värit: valk, beige, harmaa, rusk. - edullinen ja kestävä - SOLAR Handy on kaikenkaikkiaan tyylikäs ja moderni

Solar Handy on ainoa sälekaihdin, joka täyttää tutkitusti A-energialuokan ikkunoiden vaatimukset. Solar Handy testattiin marraskuussa 2011 VTT:llä. Testeissä todettiin että ikkuna, johon on asennettu Solar Handy - sälekaihdin, täyttää kirkkaasti A-energialuokan ikkunan tiukat tiiveysvaatimukset.

Hyönteispuitteet


SOLAR sandy -hyönteisverkot sopivat kaikkiin markkinoilla oleviin ikkunoihin. Niiden asennus tapahtuu pääsääntöisesti sisältä, eikä siihen tarvita erikoistyökaluja.

Katso lisää tietoa SOLAR -hyönteisverkoista galleria-sivulta!


Kaikilla SOLAR-tuotteilla on viiden vuoden täystakuu.

SOLAR-tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Hyönteissuojaovet


SOLAR -hyönteissuojaovet on kehitetty mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja käytännöllisiksi. Niiden avaamiseen ja sulkemiseen ei tarvitse käyttää voimaa, eikä niissä ole lukkolaitteita.

SOLAR rulla lukittuu magneetilla ja SOLAR sarana sulkeutuu jousisaranoiden avulla.

Katso lisää tietoa SOLAR -hyönteissuojaovista galleria-sivulta!


Kaikilla SOLAR-tuotteilla on viiden vuoden täystakuu.

SOLAR-tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

 

Irtoristikot

SOLAR candy -ikkunaristikko saa ikkunan näyttämään viimeistellyltä ja antaa talolle uutta ilmettä. SOLAR candy -ikkunaristikko sopii kaikkiin ikkunoihin. Sen voi asentaa vaikka ikkunan ulkopuolelle pintaan, kätevällä liukusokkakiinnikkeellä ikkunan ulkokarmiin tai välitilaan.

SOLAR bandy -ikkunaristikko on hyönteispuitteen ja irtoristikon yhdistelmä. Se voidaan varustaa verkolla, jolloin se sopii mainiosti myös tuuletusikkunaan.

Ikkunaristikoita on saatavana useita eri malleja. Katso galleria-sivulta kuvia erilaisista ristikoista.


Kaikilla SOLAR-tuotteilla on viiden vuoden täystakuu.

SOLAR-tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.